Gavrila Principa 51, Podgorica prgizanas@gmail.com +38269345069

“Opozicija” nespremna da odgovara na pitanja građana

Predstavnici opozicije koji su danas u prostorijama Demosa održali sastanak, odbili su zahtjev dijela građana, koji su u ime neformalnog građanskog Bloka tražili da prisustvuju sastanku.

“Nije nam dozvoljeno da budemo u prostorijama Demosa, a Miodrag Lekić, kao njihov lider, iako je bio tu, nije izašao da pozdravi građane i čuje naše zahtjeve”, kazali su iz građanskog Bloka, dodajući da su sastanku opozicije nesmetano prisustvovali mediji.

Na pitanja o tome šta su uradili za građane i kolika su njihova primanja za to, očigledni su bili strah i nelagoda na licima lidera SDP-a i URA, Ranka Krivokapića i Dritana Abazovića.

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković, kako se ispostavlja, nije upućen u Zakon o finansiranju političkih subjekata i političkih kampanja.

Demokrate su, ignorišući naš zahtjev, pokazale nedostatak demokratskih kapaciteta da sarađuju sa onima čije interese su plaćeni da zastupaju.

Današnji sastanak treći sastanak građanske opozicije, a prethodna dva održana su u prostorijama Demokratske Crne Gore i Socijalističke narodne partije.

Sastanku prisustvuju predstavnici Demosa, Demokratske Crne Gore, Socijalističke narodne partije, Građanskog pokreta URA i Socijaldemokratske partije.

Nakon posljednjeg sastanka koji je održan 16. oktobra, saopšteno je da građanska opozicija ne odustaje zahtjeva za održavanjem prijevremenih izbora.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *